<< Back

Příležitosti jak se zapojit (2)

Blog

Příležitosti jak se zapojit

Česka komora PMI vyzývá všechny členy i nečleny, aby se zapojili do aktivit komory.

Pokud se zajímáte o projektové řízení, bez ohledu na to, zda jste zkušený nebo začínající projektový manažer či manažerka, PMI vám nabízí jedinečnou příležitost angažovat se v komunitě profesionálů a získat tak cenné zkušenosti, inspiraci i kontakty.

Jaké mám možnosti se zapojit:

  • Odpovědět na jednu z vypsaných příležitostí níže.
  • Zapojit se do některé z rozjetých aktivit - příspívat články do časopisu a nebo se zapojit do PMI Educational Foundation - projektové řízení do škol.
  • Přijít s vlastním programem, který bych chtěl (a) v rámci PMI realizovat. Prostor je v oblasti vzdělávání, spolupráce s jinými komorami, programem pro anglicky mluvící. 

Díky dobrovolničení pro komoru získáte spoustu cenný kontaktů, přehled o dění na půdě projektového řízení a jako dobrovolníci komory budete mít vstupy na všechny naše akce zcela zdarma. Za Vaši aktivitu budete ocenění PDUs. Perspektivním juniorům pomůžeme s propojením na potenciální zaměstavatele. 

Zapojte se!

Máte zájem přidat ruku k dílu a přispět tak k naplňování cílů komory? Napište nám na petr.janis@pmi.cz! Dejte nám vědět, o kterou z oblastí máte zájem a kolik času chcete/můžete této činnosti věnovat. Všem zájemcům se individuálně ozveme.

 

Search

Categories

View the archives

Hlasujte o projektech i vy!

Vaše příležitost změnit svět začíná zde.

Hlasujte zde