<< Back

Project Management Open Space 2020

Conference

Rádi bychom vás pozvali na druhý ročník  unconference Project Management Open Space, která se bude konat dne 28.1. opět v  konferenčním centru GreenPoint.

 

Dopoledne proběhne šest přednášek.

 

V přednáškách se budeme věnovat:

 

  • Co by měl umět a znát projektový manažer či manažerka, aby  uspěl v řízení projektů v blízké budoucnosti. Tomuto tématu se Jirka Krátký dlouhodobě věnuje a seznámí účastníky s tím, jaké kompetence by měli mít.
  • V druhém vstupu se budeme věnovat  odhadům pracnosti. Přenášející Marek Soukup na toto téma zorganizoval několik běhů školení a ve své přednášce nám představí jeho poznatky a závěry.
  • Třetí přednáška bude v podání Marka Čatloše na téma  měření a reporting v týmech.
  • Mira Vlach si připravil úvod do  OKR a implementaci této metody do firem.
  • Jaké jsou  typické součásti agilních kontraktů bude téma Jana Barty, který je advokát a věnuje se agilním kontraktům. Chce upozornit jaké jsou rozdíly mezi agilními kontrakty a tradičními „waterfallovými“ smlouvami a na co si dát pozor.
  • S kontrakty souvisí výběrová řízení a v posledním vstupu Jarek Procházka nastíní jejich principy a představíme si je na  příkladu výběru dodavatele agilní transformace.

 

Odpolední část bude probíhat  ve formátu Open Space, kde budeme buď pokračovat diskuzí na dopolední témata, nebo tématy dle preferencí účastníků.

 

Více informací a registrace:  https://www.pmopenspace.cz/

 

Search

View the archives

Hlasujte o projektech i vy!

Vaše příležitost změnit svět začíná zde.

Hlasujte zde